Politica de returnare

99% dintre clienți sunt foarte fericiți cu proiectele livrate de noi. Dacă nu îți place unul dintre concepte poți apela la două revizii pentru a ajunge la designul dorit. Dacă totuși consideri că nu ești mulțumit de rezultatul final citește mai jos informațiile despre politica de returnare.

 

Detalii privind returnarea 

Posibilitatea de returnare integrala a sumei platite catre logomarket.ro este valabila pentru oricare din cele trei tipuri de servicii oferite: logo design, identitate vizuala si design de ambalaj.

Daca te afli in situatia in care nu esti multumit de variantele de design oferite de echipa noastra de creatie poti cere o returnare a sumei platite contactandu-ne telefonic la: 0744 794 528 sau prin email la: hello@logomarket.ro.

Din momentul confirmarii cererii de returnare (de catre logomarket) proiectul este suspendat, iar drepturile de autor asupra materialelor primite de client este rezervat exclusiv entitatii logomarket.ro

Banii vor fi livrati in termen de maximum 14 zile lucratoare, de la confirmarea cererii de returnare, in contul din care a fost efectuata plata.

Vei fi notificat de returnarea sumei telefonic sau la adresa de email pe care ai specificat-o in inregistrarea comenzii.

Toate cererile de returnare trebuie in mod obligatoriu inregistrate inainte ca proiectul sa ajunga in etapa de “Revizii” a designului, in caz contrat returnarea sumei nu mai este posibila.

Ce este etapa de “Revizii”?

Aceasta etapa reprezinta acordul clientului de a continua proiectul grafic pe una dintre directiile / variantele prezentate de creativii nostrii. Odata aleasa una dintre variante, se pot efectua doua revizii (asa cum sunt definite in sectiunea Termeni si Conditii) pentru ca in final clientul sa obtina designul pe care l-a dorit.

 

Clientul renunta la posibilitatea de returnare a sumei:

  • daca proiectul a ajuns in etapa de “Revizii” a designului
  • daca nu contacteaza echipa sau nu ofera feedback cu privire la variantele de design transmise, in termen de cel mult 14 zile lucratoare, de la data primirii acestora.

 

Ai vreo intrebare/nelamurire? Scrie-ne un email la hello@logomarket.ro si iti vom raspunde bucurosi!